100% EU print kwalitiet

Afgestemd op professionals

Spoedlevering mogelijk

Persoonlijk advies

Productie én installatie

Brochures

  • Keuze uit 6 standaardformaten
  • Verkrijgbaar van 8 tot 64 pagina’s
  • Gebonden door middel van twee nieten in de rug
  • Keuze uit 2 verschillende papiersoorten en 3 grammages
  • Extra hoge resolutie door HP Indigo 12000
  • Vanaf 1 stuk en geen opstartkosten door digitale print
Categorie:

Beschrijving

Brochures bedrukken
Een brochure laten bedrukken voor jouw klant? Profiteer van een hoge kwaliteit print door high tech machines van HP, een scherpe prijs en de snelste levering. Brochures en magazines zijn verkrijgbaar in diverse formaten en papiersoorten. Bestel één ontwerp op brochures al vanaf 1 stuk.

Keuze uit meerdere papiersoorten
Jouw klant heeft keuze uit drie verschillende papiersoorten: HV halfmat MC, HV gesatineerd MC en Paperwise. Al deze materialen zijn milieuvriendelijk en composteerbaar. In de specificaties vind je alle informatie over deze materialen.

Ons papier en het milieu
Naast de milieuvriendelijke en composteerbare papiersoorten, draag je met jouw keuze ook op een andere manier bij aan het welzijn van de planeet. Dat komt door de productie: digitaal drukken geeft veel minder afval dan offsetdrukwerk. De kwaliteit is net zo goed!

Hoge printkwaliteit, full colour gedrukt in vier kleuren
De techniek van onze HP Indigo 12000 printer is ongeëvenaard. De speciaal ontwikkelde elektro-inkten zijn op het gebied van kleur en densiteit vergelijkbaar met de kwaliteit van offset drukwerk. Dankzij zeven kleuren indi-chroom wordt het kleurbereik groter. We gebruiken CMYK plus dekwit. Op de HP Indigo print je tot een DPI van wel 1625!

Titel

Ga naar de bovenkant