100% EU print kwalitiet

Afgestemd op professionals

Spoedlevering mogelijk

Persoonlijk advies

Productie én installatie

Menukaarten

  • Kies uit A-formaten, vierkant of DIN-lang
  • Diverse papiersoorten
  • Mat of glans laminaat
  • Al te bestellen vanaf 10 stuks
Categorieën: ,

Beschrijving

Een menukaart is het visitekaartje in de horeca en de manier voor de gasten om een keuze te maken uit het aanbod. Deze dubbelzijdige menukaarten met een opvallend ontwerp zijn onmisbaar aan tafel.

Kies uit A-formaten, vierkant of DIN-lang

Op het A5, vierkante of DIN-lange formaat maak je voor jouw klant een handzaam menu. Voor meer ruimte voor tekst of afbeeldingen kies je voor een A4 of zelfs een A3 formaat. Daarnaast heb je de keuze uit gevouwen of ongevouwen menukaarten. Je kunt al vanaf 1 stuk één ontwerp op menukaarten bestellen.

Verkrijgbaar in diverse papiersoorten
Om aan te sluiten bij ieder wensen bieden we keuze uit verschillende papiersoorten:

  • Biotop – 250 gr./m²
  • HV gesatineerd MC – 300 en 400 gr./m²
  • HV halfmat MC – 300 en 400 gr./m²
  • Natuurkarton – 300 en 350 gr./m²
  • Yupo Blue: 319 gr/.m2
  • Synaps: 300 gr./m2
Menukaarten ook inclusief laminaat
Je kunt menukaarten van HV gesatineerd MC ook laten afwerken met een mat of glans laminaat. Zo gaan ze langer mee en kun je ze afnemen met een doekje. Bestel om het plaatje af te maken ook direct placemats en bierviltjes in dezelfde stijl.

Ons papier en het milieu
Naast de milieuvriendelijke papiersoorten, draag je met jouw keuze ook op een andere manier bij aan het welzijn van de planeet. Bij digitaal drukken is de hoeveelheid afval namelijk een stuk minder dan bij offsetdrukwerk. De kwaliteit is net zo goed!

Extra bescherming door laminaat

Kies voor een laminaat en geef extra bescherming aan drukwerk. Jouw klant heeft keuze uit drie verschillende laminaten: glans, mat en soft touch mat. Bij het glanzende laminaat heb je heldere en krachtige kleuren, maar het kan wel een kleine schittering geven. Bij de matte variant heb je een doffer beeld, maar teksten zijn juist weer beter leesbaar. Het soft touch mat laminaat voelt zacht en luxe aan. Daarnaast is het ook minder krasgevoelig dan het standaard matte laminaat. Alle papiersoorten met een gestreken voor- en/of achterzijde kunnen worden voorzien van een laminaat. Voorbeelden van gestreken papiersoorten zijn: HV halfmat, HV gesatineerd en Sulfaatkarton.

Let op: bij enkelzijdig lamineren kan je drukwerk licht kromtrekken.

Titel

Ga naar de bovenkant