Ontzorging van A tot Z

Van concept tot én met de installatie kunnen we rekenen op ons eigen team, waardoor efficient werken en snel schakelen een garantie is. Jij geniet van persoonlijke service en onze jarenlange ervaring, op elke stap van de weg.

Peter Huyghe

Manager Flex Print

Mary-Ann Koninckx

Lead Graphic Designer

Melissa Banks

Hoofd productie

Kim De Ridder

Projectmanager & planning

Tristan Dom

DTP medewerker

Fabien Mellaerts

Installateur

Een wereld zonder print -en snijafval

Sign Again is het eerste volledig gerecycleerde rigide materiaal, gemaakt van fabrieksafval en gebruikte prints, en is opnieuw bedrukbaar. Daar zetten we maximaal op in

✅ 100% gerecycled en recyclebaar

✅ Eindeloze mogelijkheden

✅ Duurzaam en flexibel

Interne white label productie

Indien gewenst bezorgen we ons drukwerk rechtstreeks aan jouw klant, volledig vrij van eigen branding. Zo ben jij vrij om je eigen boodschap te laten spreken.

De printspecialist waar alles mogelijk is

Op ons complete en moderne printerpark kunnen we alles voor jou maken op het gebied van digitaal printen op PVC, textiel, zelfklevende folie en panelen. Met de nieuwste grootformaat printers, technieken en materialen blijven wij onze producten perfectioneren. Vakmanschap, de specialistische installatie-afdeling en constante investeringen in innovatie maken van Flex Print de specialist voor groot formaat drukwerk. Of het nu gaat om grote series of om maatwerk.

Alle diensten in huis

Wij zorgen ervoor dat je altijd waar krijgt voor je geld. We geven je vanuit onze jarenlange ervaring het beste advies voor jouw situatie. Omdat we het complete proces – van concept tot installatie – in huis aanbieden, kunnen we altijd snel schakelen tegen scherpe prijzen.

Optimale service

Wij ontzorgen van A tot Z. Dat doen we door bestandscontrole en -verwerking, het optimale kleurmanagement voor kleurechte prints en een efficiënte en vakkundige installatie van het eindproduct. Persoonlijke service en kwaliteit, daar draait het bij ons om. Wij zijn een digitaal bedrijf, maar dan wel met het ouderwetse ambacht in de vingers.