MDL Beast

Onze Expertise
Print en codering van de vlakke decorelementen van de volledige Main Stage, ondersteuning bij installatie

MDL Beast bevindt zich misschien in zijn inaugurele jaar, maar liet zich al opmerken als Guinness World Record-houder voor het hoogste podium. We zijn dus zeer trots dat we dit mee hebben mogen realiseren! Een uniek, baanbrekend evenement om Saoedi-Arabië te presenteren als een platform voor grote muziekevenementen. Het verwelkomde meer dan 65.000 muziek en cultuurliefhebbers op een driedaags ultramodern festival in de woestijn. 

MDL Beast was het allereerste driedaagse dansfestival van deze omvang in de regio van het koninkrijk Saoudi-Arabië, met niet minder dan 200.000 bezoekers in 3 dagen. Het hele hoofdpodium is met veel passie ontworpen door Phixion, wij hadden de eer dit volledig te mogen drukken. 

Een belangrijk detail was de integratie van de branding. Het MDL Beast-logo is verwerkt in het ontwerp van de futuristische poort en de bakens. Het werd constant herhaald in het decor, wat een terugkerend patroon creëerde en perfect paste bij het concept. 

Het podium is gemaakt door 2D-geprinte platen in verschillende lagen (Printproductie: Flex Print) , een 3D DJ-booth (Phixion) en 3D-elementen (Phixion) in de futuristische poort. Aan de linkerkant van het hoofdpodium was een geheim restaurant verborgen.