Tomorrowland 2019

Onze Expertise
Print en codering van de vlakke decorelementen van de Main Stage, Banner Freedom Stage, aankleding VIP tenten, opbouw nieuwe Kara Savi stage, aankleding Dreamville, signalisatie, …

‘The Book of Wisdom: The Return’ was de 15e editie van Tomorrowland Belgium. De mainstage was een trotse terugblik op de voorgaande 14 jaar. 

Het podium bevatte elementen van alle momenten die Tomorrowland en de muziekwereld meemaakten. Het hoofdonderwerp waren de boeken met alle geschreven Tomorrowland-verhalen erin en verwezen naar één van hun meest iconische podia ‘The Book of Wisdom’. 

Maar als je beter kijkt, kan je ook andere elementen ontdekken van de vorige mainstages: een zeeschelp (The Story of Planaxis), een carrousel (Amicorum Specaculum), een kleine versie van The Secret Kingdom of Melodia en van The Tree of Life, … en andere belangrijke verhalen geschreven door Tomorrowland: MESA, Tomorrowland Brazil, Tomorrowland Winter, … alsook het boek met het eerbetoon aan Tim Bergling. 

Flex Print hielp bij het produceren en bouwen van de mainstage prints voor deze editie, inclusief alle meer dan levensgrote boeken, altijd in nauwe samenwerking met onze klant WEAREONE.world. 

Daarnaast hadden we ook dit jaar weer het genoegen om Dreamville te ondersteunen met de nodige signalisatie, banners en aankleding. En konden we meewerken aan de realisatie van de Kara Savi Stage, een 17 meter hoge slakkenschep rechtstreeks uit de wereld van Planaxis. De DJ-booth bevindt zich in de opening van de caracol, en het publiek draait er een grote dans omheen. De ultieme 360 graden ervaring, zeker voor de DJ zelf.

We zijn erg tevreden met het resultaat van dit jaar en wachten dorstig op de volgende editie!