100% EU print kwalitiet

Afgestemd op professionals

Spoedlevering mogelijk

Persoonlijk advies

Productie én installatie

Visitekaartjes

Levertermijn: 3-4 werkdagen.
Uw prints sneller in huis? Contacteer ons.

  • Standaard formaat is 8,5 x 5,5 cm
  • Beschikbaar in dubbel- of enkelzijdige print
  • Al vanaf 25 stuks één ontwerp visitekaartjes bestellen

Beschrijving

Visitekaartjes of businesskaartjes zijn een perfect hulpmiddel bij het netwerken. Ze zorgen ervoor dat een gesprekspartner altijd een herinnering heeft. Met een onderscheidend ontwerp zorg je dat jouw klant goed en herkenbaar voor de dag komt bij zijn relaties.

Beschikbaar in vier papiersoorten

Het standaard visitekaartje formaat is 8,5 x 5,5 cm. Kies uit vier soorten papier, in diverse grammages. Beschikbaar in dubbel- of enkelzijdige print en af te werken met glans of mat laminaat. Je kunt al vanaf 25 stuks één ontwerp op visitekaartjes bestellen.

Hoge printkwaliteit, full colour gedrukt in vier kleuren

De techniek van onze HP Indigo 12000 printer is ongeëvenaard. De speciaal ontwikkelde elektro-inkten zijn op het gebied van kleur en densiteit vergelijkbaar met de kwaliteit van offset drukwerk. Dankzij zeven kleuren indi-chroom wordt het kleurbereik groter. We gebruiken CMYK plus dekwit. Op de HP Indigo print je tot een DPI van wel 1625!

Extra bescherming door laminaat
Kies voor een laminaat en geef extra bescherming aan drukwerk. Jouw klant heeft keuze uit drie verschillende laminaten: glans, mat en soft touch mat. Bij het glanzende laminaat heb je heldere en krachtige kleuren, maar het kan wel een kleine schittering geven. Bij de matte variant heb je een doffer beeld, maar teksten zijn juist weer beter leesbaar. Het soft touch mat laminaat voelt zacht en luxe aan. Daarnaast is het ook minder krasgevoelig dan het standaard matte laminaat. Alle papiersoorten met een gestreken voor- en/of achterzijde kunnen worden voorzien van een laminaat. Voorbeelden van gestreken papiersoorten zijn: HV halfmat, HV gesatineerd en Sulfaatkarton.
Let op: bij enkelzijdig lamineren kan je drukwerk licht kromtrekken. 

Titel

Ga naar de bovenkant